Deze webstie maakt gebruik van cookies. Lees over het gebruik van cookies in onze privacy verklaring

close

Privacy verklaring

Indien de hier onderstaande informatie tegenstijdig is met hetgeen bepaald is in de algemene voorwaarden, prevaleren de algemene voorwaarden.

Bedrijfsgegevens Motomaxx (motorsloten.eu)

Garnizoenweg 3
5928 NA Venlo

KVK: 50124064

E-mail: klantenservice@motorsloten.eu

Web: http://www.motomaxx.nl

Tel: 077 737 0063 Int. tel: +31(0)77-3730063 

Motorsloten.eu is een website van motomaxx. U kunt het kvk nummer gebruiken om onze bedrijfgegevens bij de kamer van koophandel te controleren.

Aan wie wordt uw informatie verstrekt

Wij behandelen uw persoonlijke gegevens met respect en alle nodige zorg. We hanteren een strikt, veilig en betrouwbaar privacy beleid. Zo worden uw gegevens niet aan derden verstrekt, verkocht, gedeeld of op welke wijze dan ook openbaar gemaakt, tenzij dit ter nakoming van de overeenkomst noodzakelijk is. Bepaalde gegevens worden bijvoorbeeld wel verstrekt aan partijen die betrokken zijn bij het uitvoeren van een levering, zoals bijv. een dienstverlener die een bestelling bezorgd. Een dergelijke partij benodigt uw naam en de adresgegevens waar het pakket geleverd dient te worden om zo de dienstverlening te kunnen uitvoeren. Wij werken enkel met bezorgdiensten die zelf ook een gedegen privacy beleid voeren.

Op dit moment gebruiken wij deze pakketdientsten:

  • PostNL voor alle leveringen van pakketten en post binnen Nederland
  • GLS voor alle leveringen van pakketten en post in België
  • DHL/Deutsche post voor alle leveringen van pakketten en post in Duitsland

 

Administratiekantoor

Mogelijk worden uw gegevens ook ingezien door ons administratiekantoor. Dit is enkel in de vorm van (digitale) facturen. De intentie is echter niet om iets te doen met uw gegevens, maar ter controle van onze administratie. Met hen hebben we een bewerkingsovereenkomst wat onder andere inhoudt dat de verstrekte gegevens vertrouwelijk worden behandeld.

Benodigde informatie

Bij het plaatsen van een bestelling hebben wij de volgende informatie nodig: voor- en achternaam, emailadres, telefoonnummer en de volledige adresgegevens van het aflever- en facturatieadres. In principe hoeft u het telefoonnummer niet door te geven bij een bestelling, omdat wij van mening zijn dat u zelf de keuze moet hebben om dit wel of niet te doen. We raden het echter wel aan, omdat in sommige gevallen telefonisch contact noodzakelijk is om de overeenkomst na te kunnen komen.

Gebruik van persoonsgegevens

  • Persoonlijke gegevens verstrekt tijdens het plaatsen van een bestelling worden primair gebruikt om de betreffende bestelling af te handelen. Indien nodig gebruiken wij uw contactgegevens om u te benaderen over de bestelling. Verder gebruiken we deze om u te informeren over het verloop van de bestelling. Als u zich registreert tijdens het bestelproces krijg u van ons toegangsgegevens per email toegestuurd.

    Informatie verkregen doormiddel van het plaatsen van een bestelling als ook het gewoonlijk gebruik van onze websites gebruiken wij (en onze dochterwebwinkels), in geanonimiseerde vorm, met als doel de bezoeken aan onze webwinkel(s) zo plezierig en eenvoudig mogelijk te maken. Daarnaast zal deze informatie mogelijk worden gebruikt voor geanonimiseerde analyse en het geanonimiseerd verschaffen van informatie over het productportofolio van onze webwinkels en websites.

 

Gegevens beveiliging

  • Tijdens het bestelproces worden uw gegevens aan ons systeem overgedragen doormiddel van een beveiligde SSL (Secure Socket Layer) verbinding, ofwel een beveiligde internet verbinding. Door hier gebruik van te maken is het niet mogelijk voor derden/onbevoegden om uw persoonlijke gegevens te onderscheppen.
  • Wij hanteren een strikt, veilig en betrouwbaar privacy beleid dat tenminste in overeenstemming is met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw gegevens worden zowel virtueel alsmede als ook afgedrukt op papier veilig opgeborgen en beheert tegen onrechtmatig gebruik van derden.
  • Indien u van mening bent dat wij niet zorgvuldig omgaan of om zijn gegaan met uw persoonlijke gegevens dan heeft u het recht om dit te melden bij Autoriteit Persoonsgegevens.

In het geval dat wij een datalek constateren hebben we meldplicht en zullen we dit ook melden bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek betekent dat persoonsgegevens in handen vallen van derden die geen toegang tot deze gegevens zouden mogen hebben.

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op de harde schijf van uw computer. Ze nemen slechts minimale hoeveelheid schijfruimte in. Deze gebruiken wij om tijdens u tijdens uw bezoek te herkennen en het gebruik van de website te vergemakkelijken. Door herkenning kan u inlog-sessie bewaart blijven of de inhoud van een verlaten winkelmandje. Het gebruik van cookies om de gebruikservaring (usability) te verbeteren wordt.

Persoonlijke gegevens, inzien, wijzigen of verwijderen

Persoonlijke gegevens kunnen worden ingezien door in te loggen op de website. U kunt deze dan ook wijzigen of verwijderen. Lukt dit niet dan kunt u contact met ons opnemen. WIj zorgen er dan voor dat uw gegevens worden gewijzigd of verwijderd. Bij aanvraag tot verwijdering, verwijderen we alle gegevens, behalve de papieren factuur. Wij zijn namelijk wettelijk verplicht om een kopie van elke transactie te bewaren. Een kopie van de papieren factuur kunt u echter ten alle tijden opvragen. Deze is in ons archef opgenomen en kan enkele weken duren, voordat we deze hebben gevonden. Het contactformulier om een aanvraag in te dienen.

Nieuwsbrief

Wij zullen u nooit ongevraagd een nieuwsbrief sturen. Enkel als u zich heeft ingeschreven. Weet u niet zeker of de nieuwsbrief iets voor u is dan kunt u zich inschrijven, onze nieuwsbrieven bekijken en als het u niet schikt heel gemakkelijk uitschrijven via de uitschrijflink onder aan elke nieuwsbrief die u ontvangt. Tevens kunt ook bij ons kenbaar via email dat u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen.

Indien u nog verdere vragen heeft neem dan contact op met ons.


Zoeken

Veilig & Vertrouwd

Onze vermelding op sys.keurmerk.infoideal logopostNL visa card logomastercard logobank logo